ГоловнаСуспільствоЖиття

Як вибрати фотоапарат Sony: 5 основних параметрів

Як вибрати фотоапарат Sony: 5 основних параметрів

Сучасна фотоіндустрія розвивається зі стрімкою швидкістю - в рази зросла кількість виробників фототехніки, що демонструють широкий вибір моделей. Не стоять на місці й експлуатаційні властивості фотоапаратів і камер. Одним з найпопулярніших розробників високотехнологічної продукції є компанія Sony.

Щорічно вона радує своїх потенційних клієнтів чимось «свіжим», незвичайним і екстраординарним.

Вибрати Фотоапарат Соні сьогодні не так уже й просто - асортиментний ряд складається з неймовірної кількості якісної і функціональної продукції. Як у цьому різноманітті пристроїв відшукати саме те, що потрібно? Яким параметрам слід приділити особливу увагу?

  1. Призначення. Перш за все, слід визначитися, для яких цілей буде використовуватися пристрій. Любительська зйомка в динамічних умовах цілком можлива і на звичайну «мильницю». А ось для професійних фотосесій слід підшукати «дзеркалку» - її характеристик вистачить для створення приголомшливо красивих знімків.
  2. Функція оптичної стабілізації. Отримуєте тільки нечіткі і змазані кадри? Значить, проблема саме в цій опції, а точніше її відсутності. Порятунок - фотоапарати Соні з серії Alpha або деякі представники Cyber-Shot.
  3. Вартість. В асортименті Sony досить бюджетних моделей - усі вони мають добрі технічні характеристики і за сприятливих умов здатні зробити досить непогані за якістю кадри. Також Соні виробляє і дорогі моделі для професійної зйомки, які служать чарівним знаряддям у фіксації краси.
  4. Розмір матриці. Від нього безпосередньо залежить глибина різкості, динамічність знімка, яскравість і насиченість кольорів. Великі матриці, на відміну від компактних, дають більш природні, натуральні знімки. Компанія Sony розробляє моделі з найрізноманітнішими матрицями, тому відповідний варіант зможе знайти кожен охочий.
  5. Кількість мегапікселів. Це дуже значущий, хоч і не найважливіший параметр. У цій справі бренд Sony досяг успіху - він може похвалитися наявністю моделей з приголомшливими 42 мегапікселями.

Звичайно ж, тільки цих параметрів не завжди достатньо для вибору «правильного» фотоапарата Соні, тож передусім слід ретельно вивчити матчастину - ознайомитися з відгуками бувалих споживачів, вивчити описи виробників і коментарі незалежних експертів, подивитися відеоогляди і порівняти найпривабливіші моделі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram