ГоловнаСуспільствоПодії

У Сумах чоловік влаштував стрілянину і поранив двох людей

Ймовірно, чоловік вистрілив через сварку.

У Сумах чоловік влаштував стрілянину і поранив двох людей

У Сумах в ніч на 14 січня на вулиці Привокзальній біля одного з магазинів сталася стрілянина. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

"Патрулюючи вулицю, біля одного з магазинів, інспектори помітили групу громадян, які спілкувалися на дуже підвищених тонах. Правоохоронці зупинилися і попрямували до громадян, щоб попередити, ймовірно, подальшу бійку. У цей момент з палатки біля магазину вибігли двоє чоловіків, один з яких намагався кинути в іншого стільцем", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські скомандували усім зупинитися, але в цей момент один з чоловіків кинувся на втечу, а громадянин зі стільцем в руках розповів, що втікач щойно стріляв у нього і його товариша. Після цього інспектори почали переслідування зловмисника і затримали його.

За попередніми даними, в магазині між затриманим і компанією людей виник конфлікт, під час якого людина чотири рази вистрілила з пістолета. В результаті 31-річний та 49-річний чоловіки отримали тілесні ушкодження.

Відкрито кримінальне провадження за фактом хуліганства із застосуванням зброї, слідчі встановлюють всі обставини інциденту.

Нагадаємо, вчора Одеським патрульним довелося відстрілюватися під час затримання п'яного водія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram