ГоловнаСуспільствоПодії

Суд продовжив арешт співробітника сервісного центру МВС, який влаштував смертельну ДТП у Києві

Досудове слідство триває.

Суд продовжив арешт співробітника сервісного центру МВС, який влаштував смертельну ДТП у Києві
Фото: trud-ost.ru

Шевченківський районний суд Києва продовжив до 11 березня арешт співробітника сервісного центру Міністерства внутрішніх справ Володимира Найди, підозрюваного в скоєнні дорожньо-транспортної пригоди в Києві, що призвела до загибелі людини.

Про це повідомила в Фейсбуці прес-служба прокуратури Києва.

"Шевченківський суд Києва підтримав клопотання столичної прокуратури і продовжив на 2 місяці термін утримання під вартою для 35-річного водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду на вул. Стеценка в Києві", - йдеться в повідомленні.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, 13 листопада 2017 року, перебуваючи за кермом автомобіля Mazda-7, адміністратор регіонального сервісного центру МВС не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з автомобілем марки Mitsubishi та автомобілем Nissan. У результаті ДТП від отриманих травм пасажир Mitsubishi загинув на місці пригоди, а 62-річного водія іншої іномарки госпіталізовано з тілесними ушкодженнями.

Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram