ГоловнаСуспільствоЖиття

На КП "Кучурган" громадянин Молдови напав на українських прикордонників

Порушника затримали.

На КП "Кучурган" громадянин Молдови напав на українських прикордонників
Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Молдови, який намагався напасти на прикордонний наряд.

Про це повідомляють на сайті Держприкордонслужби.

"Учора ввечері на пункт пропуску «Кучурган» на в'їзд в Україну прибув громадянин Молдови. Під час проходження необхідних процедур контролю 34-річний чоловік, перебуваючи в неадекватному стані, вчинив спробу нападу на прикордонника. Відразу ж група реагування затримала агресивного молодика", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що під час перевірки особистих речей молдованина, було виявлено пакет з сіро-зеленою речовиною, ймовірно, марихуаною, вагою 10 грамів.

Фото: dpsu.gov.ua

Громадянина притягнули до відповідальності за ст. 185-10 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України) і за ст. 202 КУпАП (порушення режиму в пунктах пропуску). Також направлено повідомлення в компетентні правоохоронні органи України щодо виявлення ознак кримінальних злочинів за ст. 305 КК (контрабанда наркотичних засобів) та ст. 342 КК (опір працівникові правоохоронного органу).

Нагадаємо, раніше на пункті пропуску "Сеньківка" прикордонники Чернігівського загону вилучили в громадянина Молдови велику кількість монет часів Речі Посполитої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram