ГоловнаСуспільствоЖиття

У Хмельницькій області вбивця тещі і вагітної дружини отримав довічне

Вирок набув чинності.

У Хмельницькій області вбивця тещі і вагітної дружини отримав довічне
Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькій області до довічного позбавлення волі засуджено чоловіка, який убив тещу і вагітну дружину, повідомляє сектор комунікації обласної поліції.

Після того, як суд першої інстанції призначив чоловікові найвищу міру покарання, той подав апеляцію. Але апеляційний суд Хмельницької області залишив скаргу без задоволення, вирок уже набув чинності.

Вбивство було скоєно 14 грудня 2016 року в селі Западинці Летичівського району. Тіла жінок знайшли тільки наступного дня близько полудня. Місцева лікарка прийшла оглянути дитину і натрапила на страшну картину: на веранді лежало тіло 58-річної бабусі хлопчика, а в одній з кімнат - його 40-річної матері. У обох жінок були тілесні ушкодження у вигляді рублених ран голови.

Мимовільним свідком розправи став однорічний син подружжя. Після скоєння вбивства горе-батько закрив дитину в будинку і квапливо покинув село. Крім того, з'ясувалося, що дружина вбивці була вагітною.

Підозрюваний був оголошений у державний розшук. Через деякий час його затримали в місті Козятин Вінницької області.

Суд першої інстанції визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів, передбачених п. 1, 2, 4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох осіб, зокрема жінки, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності, вчинене з особливою жорстокістю) і ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України, та засудив його до довічного позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram