ГоловнаСуспільствоПодії

Під Києвом водій мікроавтобуса збив на смерть жінку на пішохідному переході і втік

Через кілька годин авто знайшли, власник переконує, що за кермом був не він.

Під Києвом водій мікроавтобуса збив на смерть жінку на пішохідному переході і втік
Фото: Нацполиция Киева

У Конча-Заспі, на Новообухівській трасі, біля санаторію "Жовтень" вранці 6 січня сталася смертельна ДТП. Мікроавтобус "Ford Transit" на пішохідному переході збив на смерть 40-річну жінку. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

"За попередньою інформацією, наїзд на пішохода скоїв водій автомобіля Ford Transit близько 7 ранку. В результаті удару у машини пошкоджено передню частину. Від отриманих численних травм жінка-пішохід померла до приїзду швидкої допомоги. На вигляд їй 40-45 років. Загибла переходила дорогу по регульованому пішохідному переходу. від місця удару до місця, де лежало тіло, близько 100 метрів. Можливо, автомобіль "протягнув" жінку під колесами або її відкинуло від удару", - наголошується в повідомленні.

Водій з місця ДТП зник. Через кілька годин правоохоронці знайшли авто, яке збило жінку. Однак власник автомобіля "Ford Transit" стверджує, що ввечері поставив авто і більше не користувався ним.

"Водій каже, що залишив мікроавтобус тут ввечері. Прийшов - розбитий. "Хтось викрав, збив жінку, злякався і повернув на місце", - йдеться в повідомленні поліції.

Нагадаємо, раніше п'яний суддя за кермом "Мустанга" потрапив у ДТП біля Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram