ГоловнаСуспільствоПодії

Три українки в Лос-Анджелесі потрапили в ДТП, яку ЗМІ назвали найстрашнішою в історії міста

Щоб з'ясувати їхню долю, довелося підняти на ноги мало не всю діаспору.

Три українки в Лос-Анджелесі потрапили в ДТП, яку ЗМІ назвали найстрашнішою в історії міста

У Лос-Анджелесі п'яний водій врізався в таксі. В результаті три українки отримали серйозні травми. Зараз всі вони перебувають в реанімації.

ДТП сталася в новорічну ніч, проте відомо про неї стало тільки зараз, повідомляє ТСН.

Згідно з повідомленням, модель Єлизавета Кузьменко, стиліст Інга Шевченко і фотограф Наталія Кордан поїхали в Лос-Анджелес відпочивати, а заодно сподівалися знайти роботу. Дівчата поверталися додому після святкування Нового року на таксі, коли в їх машину врізався "Мерседес".

За даними поліції, саме водій цієї машини був винуватцем ДТП. Він мчав назустріч на шаленій швидкості, не впорався з керуванням, і автомобіль лоб в лоб врізався в таксі. Від удару воно перевернулося. П'яний водій "Мерседеса" намагався втекти, його затримали свідки аварії, зазначається в повідомленні.

Всіх пасажирів таксі госпіталізували в несвідомому стані. Родичі і друзі українок кажуть, що запідозрили недобре, коли зазвичай активні в соціальних мережах дівчата, одночасно всі троє, перестали постити фотографії та відповідати на повідомлення. Щоб з'ясувати їхню долю, довелося підняти на ноги мало не всю діаспору. На слід вийшли, коли американська преса написала про найстрашнішу в історії міста ДТП, яку скоїв п'яний водій.

З'ясувалося, що українок розмістили в різних лікарнях. Всі троє - в реанімації з черепно-мозковими травмами, пошкодженими внутрішніми органами і переломами. Зараз вони у важкому стані, але не в критичному.

Найважчий стан, за словами лікарів, у американця російського походження продюсера Юджина Ефуні, котрий разом з дівчатами їхав у таксі. Він досі в комі, дихає через апарат.

Зараз батьки дівчат збираються в США, але поки що у них немає віз. Американська сторона обіцяє не зволікати і відкрити їм візи максимум за два дні. Гроші на квитки і лікування доньок рідні збирають у знайомих і в соцмережах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram