ГоловнаСуспільствоПодії

Група підлітків віком 12-14 років жорстоко побила чоловіка в Глевасі

Потерпілий і досі перебуває в лікарні.

Група підлітків віком 12-14 років жорстоко побила чоловіка в Глевасі
Фото: 24tv.ua

П'ятеро підлітків віком 12-14 років у новорічну ніч жорстоко побили 18-річного хлопця в селищі Глеваха (Київська область).

Прес-служба обласного управління поліції повідомила, що вони били його дерев'яною биткою, руками і ногами, потім витягли з кишені гаманець і розділили гроші між собою. Потерпілий і досі перебуває в лікарні.

"Причетних до побиття осіб встановили впродовж години. Ними виявилися п'ятеро хлопців: найстаршому - 14, молодшому шестикласнику - 12 років. Двоє з них у поле зору поліції раніше не потрапляли. Батьків решти зловмисників неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками обов'язків з виховання дітей)", - ідеться в повідомленні.

Триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає обмеження волі на термін до п'яти років або позбавлення волі на термін до чотирьох років. Згідно із законодавством, притягнути до кримінальної відповідальності за таку провину можна з чотирнадцяти років.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram