ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Сили АТО збили російський безпілотник.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

Упродовж минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили шість прицільних обстрілів позицій Збройних сил України. Один військовий отримав поранення, він госпіталізований.

Усі порушення режиму перемир'я відбулися на Донецькому напрямку. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали, повідомляє штаб АТО.

На Приазов'ї бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів і піхотного озброєння по захисниках Павлополя і Талаківці. У передмісті Красногорівки супротивник порушив перемир'я зі стрілецької зброї. Також на підступах до цього прифронтовим містом активізувався ворожий снайпер, який обстрілював опорні пункти української армії. З гранатометів і легкого піхотного озброєння агресор вів вогонь по оборонних укріпленнях навколо Верхньоторецька, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї російські найманці обстрілювали опорні пункти сил АТО поблизу шахти Бутівка.

На інших ділянках порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

При цьому ворог активізував повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів. Проліт безпілотника зафіксовано в районі Світлодарської дуги, а неподалік Курдюмівки близько 22:00 українські військовослужбовці збили російський БПЛА типу "Орлан-10". Зараз тривають пошуки уламків безпілотника.

Нагадаємо, нове перемир'я на Донбасі набуло чинності з 23 грудня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram