ГоловнаСуспільствоПодії

Киянин вистрибнув із сьомого поверху, рятуючись від озброєного ножем товариша по чарці, і вижив

Чоловіка врятував сніговий замет.

У ніч на 25 грудня на Троєщині в Києві під час застілля один із товаришів по чарці напав із ножем на товариша. Той, рятуючись, вистрибнув з вікна на сьомому поверсі та впав у сніговий замет, завдяки чому вижив.

Про цей інцидент повідомила прес-служба столичної поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

"Попередньо встановлено, що впродовж ночі сусіди розпивали спиртне. Згодом між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Один із чоловіків схопив ніж, накинувся з ним на опонента і встиг вдарити в шию. Рятуючись від переслідувача, потерпілий вистрибнув з вікна на сьомому поверсі, а його кривдник ліг спати", - повідомили в поліції.

31-річний чоловік, який вистрибнув з вікна, оговтавшись, пішов до консьєржа і попросив викликати "швидку". Йому надали першу допомогу на місці, а потім відправили в стаціонар. У нього діагностували різані рани шиї, а також перелом передпліччя в результаті падіння.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

39-річного власника квартири, де відбувалася пиятика, знайшли сплячим і затримали. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу, за якою йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram