ГоловнаСуспільствоПодії

У чернівецькій школі згорів клас

Ніхто не постраждав.

У чернівецькій школі згорів клас
Фото: cv.dsns.gov.ua

У Чернівцях вночі сталася пожежа в загальноосвітній школі №11 на вул. Південно-Кільцевій.

Про це повідомляють на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"22 грудня в 07:37 надійшло повідомлення від охоронця про пожежу в загальноосвітній школі №11 на вул. Південно-Кільцевій у місті Чернівці. За вказаною адресою відразу виїхали два відділення Групи пожежогасіння аварійно-рятувального загону спеціального призначення", - йдеться в повідомленні.

На місці рятувальники встановили, що пожежа сталася в навчальному класі на другому поверсі, де проводили ремонтні роботи. Площа пожежі становила 9 кв. м, а в приміщенні утворилося задимлення.

"У спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору рятувальники увійшли всередину класу і о 07:43 локалізували і о 07:55 ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали його в момент прибуття. Від Управління ДСНС до гасіння пожежі залучали три одиниці техніки і 10 осіб особового складу. Причину пожежі та збитки встановлюють", - відзначили в ДСНС.

Фото: cv.dsns.gov.ua

Як повідомив агентство УНІАН мер Чернівців Олексій Каспрук, за попередніми даними, пожежа могла виникнути через розміщене в приміщенні електричне приладдя, або через техніку, яку тут залишили ремонтники.

"Я дав доручення негайно розпочати ремонтні роботи, відновити все в класах, включаючи меблі. Дітей із молодших класів достроково відправили на канікули. Сподіваюся, що за час зимових канікул ми все відновимо", - сказав Каспрук.

Фото: cv.dsns.gov.ua

Нагадаємо, в київській школі на Троєщині в результаті пожежі згоріла шафа.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram