ГоловнаСуспільствоЖиття

У Чернігівській області двох офіцерів військової частини оштрафували за неналежне зберігання боєприпасів

Заступник командира і начальник зберігання повинні заплатити по 2465 гривень штрафу.

У Чернігівській області двох офіцерів військової частини оштрафували за неналежне зберігання боєприпасів
Фото: runews.su

Суд у Чернігівській області оштрафував на 2,5 тис. гривень двох військовослужбовців за неналежне зберігання боєприпасів на арсеналі Міністерства оборони в Ічні.

Про це повідомляють на

сайті військової прокуратури Центрального регіону.

Зазначають, що була проведена перевірка дотримання військовослужбовцями вимог законодавства України щодо належного зберігання на арсеналах і складах зброї та боєприпасів. За її результатами суд розглянув протоколи військової прокуратури Чернігівського гарнізону, складені за фактом службової недбалості заступника командира однієї з військових частин, а також начальника зберігання.

"Встановлено, що ці посадові особи, виконуючи службові обов'язки неналежним чином, допустили порушення умов зберігання боєприпасів на арсеналі озброєння, вимог своєчасного і належного проведення перевірок стану несення служби воєнізованою охороною частини, розміщення боєприпасів, а також використання бюджетних коштів під час оплати ремонтних робіт", - йдеться в повідомленні прокуратури.

За рішенням суду заступника командира військової частини і начальника зберігання притягнуто до адміністративної відповідальності, вони повинні сплатити штраф у розмірі 2465 гривень кожен.

Нагадаємо, 17 жовтня на арсеналах Міноборони в Черкаській області

виявили порушення. На трьох посадовців були складені і скеровані до суду адмінпротоколи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram