ГоловнаСуспільствоЖиття

ЖК "Новопечерська Вежа" увійшов у рейтинг найкомфортніших новобудов Києва Новости компаний

Це двосекційний 26-поверховий будинок з прекрасними панорамами на Дніпро і пішою доступністю до Національного ботанічного саду.

ЖК "Новопечерська Вежа" увійшов у рейтинг найкомфортніших новобудов Києва

Житловий комплекс «Новопечерська Вежа», раніше відомий під назвою «Панорама», визнали одним з найбільш комфортних в Києві. Відповідне ранжування опубліковано рейтинговим агентством «Євро-рейтинг»

«Рейтингова оцінка дозволяє виявити лідерів якості серед забудовників, найбільш комфортні для проживання житлові комплекси і зіставити їх між собою», - відзначають в «Євро-рейтингу».

На сьогоднішній день ЖК «Новопечерська Вежа» перебуває в процесі кардинальних змін. Забудовник не тільки зробив ребрендинг, але і впровадив низку нововведень. Серед іншого, житловий комплекс отримав нового іноземного інвестора.

«Ми почали співпрацю з німецькою компанією, яка принесла в проект «Новопечерська Вежа" безліч інновацій і сучасних рішень. Це буде один з найбільш комфортних для життя, безпроблемних з точки зору обслуговування і енергоефективності новобуд Києва. У «Новопечерській Вежі» будуть задіяні всі найдосконаліші технології - від сонячних батарей на даху і зарядок для електрокарів, до спеціального безпечного ліфта до закритого дитячого майданчика. Крім того, прихід німецького співінвестора дозволив зробити квартири в цьому комплексі по-справжньому доступними для українців», - розповів керівник компанії-співінвестора і замовника будівництва ТОВ «Гранд Луол» Олександр Семініщев.

ЖК «Новопечерська Вежа» - це двосекційний 26-поверховий будинок з прекрасними панорамами на Дніпро і пішою доступністю до Національного ботанічного саду. Зараз у продажу ще є квартири різних метражів: від однокімнатних на 30 кв. м до дворівневих із загальною площею 150 кв.м. З огляду, що будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією, в квартирах можна зробити перепланування (без порушення несучих конструкцій), створивши таким чином індивідуальний дизайн приміщень.

Особлива увага в проекті приділяється енергоефективності. Використання світових технологій і екологічних матеріалів в сукупності з ефективним утеплювачем і системою навісних вентильованих фасадів дозволяє побудувати не тільки теплу, але і красиву споруду. Для забезпечення максимальної теплоізоляції в будинку використовуються вікна з 5-ти камерним профілем німецького виробництва, і двокамерні швейцарські склопакети. Це не просто вікна, а ціла система, що поєднує в собі функцію енергозберігаючого, і сонцезахисного скла, і підвищену стійкість до вітрового навантаження, що обов'язково оцінять жителі верхніх поверхів будинків.

І ще одна приємна деталь - зовнішнє скло в склопакеті має ефект дзеркальності і дозволяє милуватися видом з вікна і бути абсолютно впевненим у тому, що все, що відбувається в будинку в світлий час доби, не буде видно з вулиці.

Додатково до основного паркінгу передбачені гостьові стоянки для паркування автомобілів і зарядки для електрокарів. На даху комплексу будуть встановлені сонячні батареї для освітлення місць загального користування. А європейський дизайн вхідних груп і поверхів створює додатковий комфорт і затишок для жителів "Новопечерської Вежі".

Комплекс має унікальну особливість - закритий дитячий майданчик і прозорий міцний ліфт, який з'єднує прибудинкову територію й ігрову дитячу зону, а також використовується для зручного спуску дитячих колясок й іграшок.

Для жителів ЖК, які дотримуються здорового і активного способу життя, будується безкоштовний спортзал, обладнаний спортивним приладдям.

Поки ж вільними в комплексі залишаються близько 60% квартир.

«Житло європейського класу обслуговуватимуть по-європейськи. Німецькі співінвестори бачать в цьому сенс своєї участі в Україні, а саме в проекті ЖК "Новопечерська Вежа". Впроваджуючи високі європейські стандарти в будівництві житла, німецькі партнери готові надалі контролювати їх дотримання, після завершення будівництва і подальшої експлуатації комплексу», - кажуть в «Гранд Луол».

Згідно з домовленістю з німецькою компанією, обслуговуванням комплексу займеться експлуатаційна компанія, яка буде працювати за високими європейськими стандартами обслуговування та утримання житла.

Більш детальну інформацію про придбання нерухомості в ЖК «Новопечерська Вежа» можна отримати в офіційному відділі продажів за адресою: м.Київ, вул. М. Бойчука (Кіквідзе), 41. Тел .: +38 044-333-60-02. http://vezha.kiev.ua/

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram