ГоловнаСуспільствоПодії

Під Миколаєвом поліцейські застрелили чоловіка, який викрав авто патрульних і підірвав гранату

Загиблий підозрювався в крадіжці в Херсоні.

Під Миколаєвом поліцейські застрелили чоловіка, який викрав авто патрульних і підірвав гранату
Фото: 0512.com.ua

У неділю вночі на трасі між Миколаєвом і Херсоном поліцейські застрелили чоловіка, який влаштував погоню на патрульній машині і підірвав бойову гранату.

Про це повідомляє місцевий сайт 0512.

Зазначають, що в Херсоні чоловік на білому автомобілі Geely скоїв грабіж. Правоохоронці отримали інформацію за орієнтуванням. Після злочину чоловік попрямував у бік Миколаєва, але на виїзді з Херсона був зупинений на посту поліції. Вийшовши з автомобіля, він дістав бойову гранату і почав погрожувати підірвати її. На посту, крім правоохоронців, перебували інші люди, тому поліцейські вирішили не ризикувати їхнім життям і не робити спроб знешкодити злочинця.

Скориставшись ситуацією, чоловік сів в автомобіль патрульної поліції Toyota Prius і рушив у бік Миколаєва. Поліція почала переслідування, а через деякий час автомобіль підозрюваного за допомогою фури був заблокований на трасі між селами Посад-Покровське і Шевченкове. При цьому чоловік усе ж спробував об'їхати перешкоду, але не впорався з керуванням і вилетів у кювет.

Фото: 0512.com.ua

"Вийшовши з машини, він почав погрожувати поліцейським гранатою і висмикнув чеку. Поліцейські вирішили відкрити вогонь для запобігання подальшим загрозам. Після цього чоловік упав, граната випала в нього з рук і вибухнула", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 13 грудня на вулиці Васильківській в центрі Києва сталася бійка, яка закінчилася стріляниною.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram