ГоловнаСуспільствоПодії

У центрі Києва конфлікт переріс у перестрілку (оновлено)

Постраждали шестеро осіб.

У центрі Києва в середу, 13 грудня, на вулиці Васильківській сталася бійка, яка переросла в стрілянину, повідомляє dtp.kiev.ua.

За попередньою інформацією, між двома групами людей біля піцерії "Dominos Pizza" спалахнув конфлікт, учасники якого застосували травматичну зброю і газові балончики.

У результаті конфлікту постраждали шестеро осіб. Одного госпіталізували з рваною раною від травматичної зброї, ще одного - з травмами голови. Решта четверо постраждали від сльозогінного газу і від госпіталізації відмовилися.

На місці інциденту працюють патрульна поліція і оперативно-слідча група, які мають намір встановити причину конфлікту.

Оновлення. Прес-служба столичної поліції підтвердила, що постраждалих, яким знадобилася госпіталізація, було двоє: співробітник піцерії (випадковий свідок) з дотичним пораненням ноги та один з учасників бійки, якому розбили голову.

Попередньо встановлено, що до приміщення піцерії зайшли дві компанії чоловіків у чорному одязі, які почали сваритися, потім битися, а потім і стріляти. Після цього вони розбіглися.

Поліція, яка прибула на місце події, застала двох поранених. Був проведений огляд місця події, у ході якого вдалося знайти гільзи. Також виявили пошкодження багажника припаркованого поряд автомобіля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу - хуліганство із застосуванням зброї.

Як повідомляли, напередодні в Києві грабіжники відібрали 150 тис. гривень у помічника нардепа Безбаха. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram