ГоловнаСуспільствоПодії

У Краматорську син забив до смерті матір і провів три доби поруч з її тілом

Сусідці він сказав, що мати впала і вдарилася головою.

У Краматорську син забив до смерті матір і провів три доби поруч з її тілом
Фото: police.dn.ua

Поліція Краматорська затримала 29-річного чоловіка, який побив до смерті рідну матір. Три доби зловмисник жив поруч із трупом, а потім повідомив сусідці, що мати впала і вдарилася головою, внаслідок чого померла, повідомляє прес-служба поліції Донецької області.

Виклик про смерть 52-річної жінки надійшов до Краматорського відділу поліції від сусідки. За вказаною адресою слідчо-оперативна група виявила труп зі слідами насильницької смерті. За підозрою в заподіянні смертельних тілесних ушкоджень поліцейські затримали її сина.

"Спочатку чоловік не визнавав своєї провини, проте на місці злочину оперативники зібрали достатньо доказів його причетності до злочину. Завдяки їм чоловік усе-таки розповів, що сталося", - йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили, що три дні тому між затриманим і потерпілою стався словесний конфлікт. Під дією алкоголю син почав бити матір, доки вона не померла. Після скоєного син жив у квартирі з тілом матері та продовжував пити.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 7 до 10 років.

Як повідомлялося, у листопаді в Києві син забив батька до смерті через затоплену квартиру сусідів.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram