ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові підірвали машину зі співробітником поліції (оновлено)

Оперуповноваженого ушпиталено з незначними травмами.

Фото: http://objectiv.tv

У Харкові на вулиці Отакара Яроша в середу ввечері було підірвано автомобіль Toyota Camry співробітника Нацполіції.

Правоохоронця ушпиталено з незначними тілесними ушкодженнями, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" поінформоване джерело.

"Машина майора поліції, опера. За попередньою інформацією, підірвана граната. Він на момент вибуху був за кермом. Постраждав незначно, госпіталізований", - сказав співрозмовник агентства.

У відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Харківській області агентству підтвердили лише сам факт вибуху.

"Підтверджуємо, що був вибух. Докладну інформацію подамо пізніше", - сказали у відділі комунікацій облуправління.

Оновлення. Поліція Харківської області на своєму сайті повідомляє, що, за попередніми даними, під заднім колесом машини був боєприпас невідомого походження. Коли автомобіль рушив, прогримів вибух.

"35-річного водія з незначними тілесними ушкодженнями доправлено в лікарню для надання медичної допомоги", - сказано в повідомленні.

Інцидент трапився близько 14:40.

Дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram