ГоловнаСуспільствоПодії

У Вінницькій області п'яний чоловік хотів налякати колишню співмешканку і кинув гранату в будинок

Чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

У селі Бондурівка Вінницької області чоловік кинув гранату в житловий будинок. У результаті господар будинку і його співмешканка отримали тілесні ушкодження.

Як повідомляє прес-служба ГУНП в області, "правопорушник, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, прийшов додому до 42-річного односельчанина, з яким проживає його (зловмисника) колишня співмешканка. Виник конфлікт, під час якого гість дістав гранату, попередньо Ф1, і кинув її в кімнату, де перебувала 42-річна потерпіла і господар будинку".

Поліцейські затримали зловмисника за місцем проживання. Під час проведення обшуку в його будинку інших боєприпасів не виявлено.

За словами затриманого, він хотів налякати жінку, але після того, як витягнув чеку з гранати, сам злякався і кинув її в будинку.

Залишки вибухового предмета вилучені і направлені на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за ст. 15 і ч. 2 п. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років або довічне тюремне ув'язнення. Зловмисника затримали.

Як повідомлялося, в листопаді в Вінниці учасник АТО загинув від вибуху гранати в квартирі багатоповерхівки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram