ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові залили монтажною піною нові термінали E-ticket

З 1 грудня в місті почала діяти система єдиного електронного проїзного квитка.

У Харкові невідомі пошкодили 28 терміналів з продажу карт єдиного електронного квитка для проїзду в громадському транспорті, інформує прес-служба міськради.

За словами заступника мера з питань інфраструктури Євгена Водовозова, станом на 15:00 4 грудня вандали пошкодили вже 28 терміналів в різних місцях міста. Найбільших втрат невідомі завдали на зупинках на пр. Науки - вони залили термінали монтажною піною або клеєм.

На цей час фахівці перевіряють справність обладнання системи єдиного квитка у всьому місту. Місця, де встановлені термінали, патрулюватиме поліція.

Він також повідомив, що Харківська міська рада звернулася в Національну поліцію за фактом псування вандалами терміналів з продажу карт єдиного електронного квитка.

Відзначається, що станом на 14:00 в Харкові вже куплено більш як 10 тис. карток і 30 тис. разових проїзних квитків. За словами віце-мера, приблизно через три місяці місто повністю перейде на нову систему, і разовий квиток в електротранспорті вже не можна буде купити.

З 1 грудня в Харкові почала діяти система єдиного електронного проїзного квитка. На зупинках громадського транспорту встановлено 323 термінали, де можна придбати нові проїзні картки.

Як повідомлялося, пільговиків у київському метро з 1 грудня переводять на "Картку киянина".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram