ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві двоє неповнолітніх пограбували пункт продажу лотерей

Організатором злочину виявився 18-річний колишній співробітник закладу.

У Києві двоє неповнолітніх пограбували пункт продажу лотерей
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Поліція затримала двох підлітків, які, погрожуючи зброєю, пограбували пункт продажу лотерейних квитків у Голосіївському районі Києва.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"У поліцію звернувся працівник закладу і повідомив, що ввечері до них зайшли двоє невідомих, які попрямували до адміністратора. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, розбійники почали вимагати відімкнути сейф. Після цього вони зробили кілька пострілів у стелю", - йдеться в повідомленні.

Після того як зловмисники отримали 10 тис. гривень, вони втекли з місця події.

На місці події поліцейські вилучили дві гумові кулі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Зловмисників затримали в Чернігівській області. Ними виявилися місцеві жителі, які раніше не мали проблем із законом.

"Організатором злочину виявився 18-річний хлопець, який раніше працював у цьому закладі. Саме він запропонував двом неповнолітнім товаришам пограбувати. Коли троє друзів знаходилися неподалік, один з них відмовився брати участь у нападі. Двоє інших хлопців зайшли в приміщення закладу та, погрожуючи зброєю, почали вимагати гроші", - зазначили в поліції.

Затриманим повідомлено про підозру за статтею "розбій".

Нагадаємо, 14-річного сина нардепа від Радикальної партії Ігоря Попова затримали за спробу пограбування в Києві. 26 листопада двоє підлітків віком 14 і 15 років, заздалегідь розподіливши між собою ролі, увірвалися в магазин і, погрожуючи продавцю зброєю, заволоділи 2500 гривень.

Неповнолітніх злочинців затримали "на гарячому" біля місця скоєння злочину. Їхні дії кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram