ГоловнаСуспільствоПодії

У Хмельницькому п'яний пенсіонер вдарив ножем волонтерку, яка збирала гроші на АТО

Раніше чоловіка вже двічі притягували до кримінальної відповідальності, зокрема за розбійний напад.

У Хмельницькому п'яний пенсіонер вдарив ножем волонтерку, яка збирала гроші на АТО
Фото: Нацполиция Хмельницкой области

У центрі Хмельницького вчора, 1 грудня, мужчина вдарив ножем у живіт волонтерку, яка збирала гроші на потреби АТО. Про це пишуть на сайті Національної поліції

34-річна потерпіла разом зі своїм чоловіком співали на вулиці військові пісні і збирали кошти на потреби АТО. З ними зав'язав суперечку 62-річний нетверезий мужчина.

Нападник вдарив жінку ножем у живіт, після чого відразу почав тікати. За ним кинувся чоловік потерпілої і працівник слідчого управління поліції Хмельницької області Артем Заїка, який не перебував на службі, але став свідком події.

Фото: Національна поліція Хмельницької області

«Швидка» доставила постраждалу до Хмельницької міської лікарні. У неї діагностували проникаюче ножове поранення черевної порожнини з наскрізним пораненням печінки. Жінку прооперували. Зараз її життю нічого не загрожує», - йдеться в повідомленні.

Як з'ясували правоохоронці, пенсіонера вже двічі притягували до кримінальної відповідальності, зокрема, за розбійний напад.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) КК, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше в Києві біля станції метро "Чернігівська" чоловік отримав ножове поранення під час бійки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram