ГоловнаСуспільствоВійна

Одного військового поранено за добу на Донбасі

Зафіксовано 25 обстрілів.

Одного військового поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу в зоні АТО зафіксовано 25 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. У результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав поранення.

Українські військовослужбовці на більш ніж половину обстрілів відповідали з гранатометів і стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

Епіцентром збройної нестабільності залишався Луганський напрямок. Тут супротивник вів вогонь з мінометів різних типів, гранатометів і стрілецької зброї неподалік Троїцького і Луганського. З настанням сутінків по кілька мін було випущено російськими найманцями біля Новоолександрівки, Кримського та Новолуганська. Стрілецьку зброю ворог застосовував у районі Зайцевого і Сизого, а з озброєння БМП обстрілював оборонні укріплення поблизу Лозового та Луганського.

На Донецькому напрямку ворог також активізувався у вечірній час. Зокрема, на Приазов'ї, неподалік Павлополя, окупанти вели вогонь з 120-мм мінометів і стрілецької зброї. Починаючи з 18:00, загарбники інтенсивно обстрілювали з гранатометів і легкого піхотного озброєння опорні пункти сил АТО поблизу Авдіївки, Кам'янки, Пісків і Мар'їнки, а захисників Богданівки турбували зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, в середу було зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. Втрат сили АТО не зазнали.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram