ГоловнаСуспільствоЖиття

Київ вирішив не перекривати Хрещатик на новорічні свята і вихідні

Про зміни руху транспорту повідомлять додатково.

Київ вирішив не перекривати Хрещатик на новорічні свята і вихідні
Фото: пресс-служба президента

Київ дозволив рух автотранспорту на Хрещатику у вихідні та святкові дні на час проведення новорічних і різдвяних заходів.

Про це повідомляють на сайті мерії.

"На час проведення новорічних і різдвяних заходів у столиці, з 2 грудня 2017-го до 31 січня 2018 року, на вул. Хрещатик щосуботи, щонеділі, у святкові та неробочі дні буде дозволено рух транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.

Також з 29 листопада по 31 січня буде обмежено рух транспорту (крім міського наземного пасажирського транспорту, який працює у звичайному режимі) уздовж Володимирського проїзду - від будинку №23 на вулиці Софіївській до Михайлівської площі і на вул. Володимирській - від Рильського провулка до Володимирського проїзду.

Також з 29 листопада по 31 січня заборонено рух усіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду - від вул. Малої Житомирської до Михайлівської площі.

19 грудня з 16:00 до 21:00, з 20:00 31 грудня до 3:00 1 січня, 1 січня з 14:00 до 21:00, 7 січня з 12:00 до 15:00 влада заборонить рух усіх видів транспортних засобів уздовж Володимирського проїзду, від вул. Софійської до Михайлівської площі, а також на вул. Володимирській на ділянці від вул. Рильського до Володимирський проїзду.

У роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, які прямують через місце проведення культурно-мистецького проекту "Неорік на Софії", будуть внесені зміни. Також заплановано продовжити роботу міського пасажирського транспорту на три години і забезпечити цілодобову роботу фунікулера в новорічну ніч.

Про зміни буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, Хрещатик раніше перекривали для проїзду щосуботи з 19:00 до 22:00 і щонеділі з 10:00 до 22:00. У святкові та неробочі дні релігійних свят рух вулицями закривали з 8:00 до 22:00.

У 2015 році Хрещатик вирішили не перекривати, тому що новорічні заходи перенесли на Софійську площу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram