ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 18 разів порушили режим тиші в зоні АТО

Втрат серед військовослужбовців немає.

За добу бойовики 18 разів порушили режим тиші в зоні АТО
Фото: Макс Левин

За минулу добу зафіксовано 18 порушень режиму припинення вогню з боку окупантів. За потреби військовослужбовці сил АТО давали ворогові жорстку відповідь зі стрілецької зброї і гранатометів.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції у Фейсбуці.

Втрат серед військовослужбовців немає. На Луганському напрямку "гаряче" було на Світлодарській дузі. Тут противник неодноразово, з невеликими перервами, вів вогонь зі 120- і 82-міліметрових мінометів, гранатометів, зенітних установок і озброєння БМП по захисниках Луганського, а зі стрілецької зброї - поблизу Новолуганського.

Кілька мін калібру 82 мм окупанти випустили поруч з Новотошківським, з гранатометів обстрілювали опорні пункти неподалік Троїцького і Новозванівки, зі стрілецької зброї турбували захисників Станиці Луганської.

На Донецькому напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили околиці Авдіївки, а з легкого піхотного озброєння загарбники провокували українських воїнів на підступах до Красногорівки.

У районі населених пунктів Зайцеве, Травневе і Гладосове зафіксовано проліт ворожого БПЛА, забороненого Мінськими домовленостями.

Нагадаємо, раніше уряд Литви схвалив передачу Україні зброї майже на 2 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram