ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві затримали шахраїв, які заволоділи 35 квартирами

Учора намагалися продати дві квартири на вулиці Здолбунівській і Героїв Дніпра.

У Києві затримали шахраїв, які заволоділи 35 квартирами

У Києві повторно затримали організатора та співучасника злочинної схеми з незаконного заволодіння правом власності на 35 квартир.

Про це повідомляють на сайті поліції Києва.

Головний фігурант - 38-річний киянин, його вже притягували до кримінальної відповідальності за злочини, пов'язані з шахрайством у сфері нерухомості.

Улітку цього року Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави. Сплативши понад один мільйон гривень, правопорушник опинився на волі і знову взявся за старі афери.

Його 42-річний співучасник - уродженець Луганської області. Він виконував роль власників нерухомості, яку продавав за підробленими документами.

"Учора зловмисники знову намагалися продати чужі квадратні метри сумлінним покупцям. Утім їм завадили київські оперативники", - сказано в повідомленні.

Встановлено, що вони незаконно втрутилися в державний реєстр нерухомого майна, після чого зняли арешти з двох квартир, розташованих на вулиці Здолбунівській і Героїв Дніпра. Шахраї планували продати це житло і заволодіти коштами в особливо великих розмірах.

У підозрюваних вилучили телефони, гроші, ключі від квартир і підроблені документи на об'єкти нерухомості.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram