ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО повідомив про сім обстрілів з півночі

Про втрати не згадується.

Штаб АТО повідомив про сім обстрілів з півночі
Фото: Макс Левин

З опівночі п'ятниці російсько-окупаційні війська сім разів порушили перемир'я. У двох випадках ЗСУ відкривали вогонь у відповідь.

Протягом дня на Луганському напрямку ворог кілька разів обстрілював оборонні укріплення сил АТО біля Новолуганського з озброєння БМП, гранатометів і стрілецької зброї. На Світлодарській дузі під вогонь з легкого піхотного озброєння потрапили захисники Луганського, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку з гранатометів ворог бив неподалік Гнутового, а з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Верхньоторецького. Піхотне озброєння ворог застосував в передмісті Мар'їнки. Також в цьому районі військових обстрілював снайпер. На підступах до Кам'янки ворог вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Нагадаємо, у четвер, 23 листопада, в результаті бойових дій на Донбасі загинули п'ять українських військових, ще четверо отримали поранення. Найгарячішою точкою Донбасу стало селище Кримське, де вісім годин тривав бій. Там загинули четверо військових, ще двоє були поранені. В сепаратистських пабліках пишуть, нібито українські військові намагалися перебратися через трасу Бахмутка на позиції бойовиків і вийшли на кулемети.

23 листопада Генеральний штаб Збройних сил України повідомив, що окремі підрозділи ЗСУ на луганському напрямку "поліпшили тактичне положення".

Сепаратисти перед цим заявили, що селище Гладосове на Світлодарській дузі зайняли українські військові. Однак штаб АТО це заперечує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram