ГоловнаСуспільствоПодії

Секретар громадської ради при управлінні СБУ влаштував стрілянину в Дніпрі

У постраждалого чоловіка дев'ять кульових поранень.

Близько опівночі 24 листопада в Дніпрі на бульварі Слави сталася бійка зі стріляниною, пише місцеве видання "Інформатор".

Карета "швидкої" забрала двох постраждалих: одного - з дев'ятьма кульовими пораненнями шиї, живота, руки, ноги і розбитим обличчям, іншого - з травмами обличчя. У лікарні патрульні поліцейські взяли обох учасників бійки під охорону. За попередніми даними, обидва були в стані алкогольного сп'яніння.

Той, хто стріляв представився Денисом Рожевим, секретарем громадської наглядової ради при УСБУ в Дніпропетровській області, представником громадської організації "Рух Вільна Доля". Він заявив, що на нього напали, побили і забрали 20 тисяч гривень, які були зібрані для потреб організації. За словами Розова, він стріляв із зареєстрованої на його ім'я травматичного пістолета "Форт-12". У нього медики діагностували струс головного мозку.

Фото: dp.informator.ua

Фото: most-dnepr.info

Дружина чоловіка, якого було поранено, розповіла іншу версію події.

"Мене з чоловіком друзі проводжали додому. Хлопці стояли під балконом і дивилися на вікна. Їм зробив зауваження хтось із мешканців будинку, мовляв, навіщо ви дивитеся на вікна. Мій чоловік попрощався з ними, і ми збиралися піднятися в свою квартиру. Але той, хто зробив зауваження нашим друзям, не заспокоївся і почав нас ображати нецензурними словами, провокувати на конфлікт. Потім дістав пістолет з борсетки і почав його направляти в мене і в мого чоловіка", - заявила вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram