ГоловнаСуспільствоПодії

На будівництві нового корпусу Католицької школи в Івано-Франківську обвалилася стіна, загинув бригадир

Ще чотири будівельники потрапили в лікарню.

Увечері 22 листопада на будівництві нового корпусу Католицької школи в Івано-Франківську обвалилася стіна, загинув 70-річний бригадир, ще чотири будівельники потрапили під завали і тепер госпіталізовані. Будівля призначена під спортзал, актовий зал і їдальню.

Фото: if.dsns.gov.ua

Про це йдеться в повідомленні областного управления ГосЧС.

"Обрушилося бетонне перекриття площею 216 кв. М, під завалами знаходилися робочі. Рятувальники за допомогою механічного та гідравлічного інструменту та обладнання провели роботи щодо визволення постраждалих з-під завалів. Вони виявили і врятували з-під завалів чотирьох чоловік. Потерпілим була надана перша домедичної допомога, їх передали співробітникам невідкладної швидкої медичної допомоги, після чого госпіталізували в лікувальні установи Івано-Франківська. Також при розбиранні завалів будівельних конструкцій було виявлено чоловіків а, 1947 року народження без ознак життя ", - йдеться в повідомленні.

Фото: if.dsns.gov.ua

Місцеве видання "Курс" уточнює, що загиблий був бригадиром.

Вранці 23 листопада в мерії відбулася нарада за участю замовників і будівельної організації. Вирішено призупинити будівництво. Також буде припинено навчання в Католицькій школі.

Замовник будівництва - Івано-Франківське архієпархіальне управління УГКЦ. Підрядник - івано-франківське ТОВ "Монокарбуд".

Католицька школа святого Василя Великого розташована на місці колишньої Станіславівської семінарії, побудованої 1907 року. Вона була відкрита 2014 року. За даними сайту архієпархії УГКЦ, у школі навчаються понад 180 дітей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram