ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 6 разів порушили режим тиші на Донбасі

Ускладнилася ситуація на Луганському напрямку.

Бойовики 6 разів порушили режим тиші на Донбасі
Фото: Макс Левин

З початку доби бойовики шість разів порушили режим тиші в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

"Ситуація в зоні АТО залишається тривожною і нестабільною. Незважаючи на зменшення кількості обстрілів російсько-терористичні війська продовжували грубо порушувати режим припинення вогню і вели обстріл позицій Збройних Сил України з озброєння, яке давно має бути відведено від лінії зіткнення", - йдеться в повідомленні.

Ускладнилася ситуація на Луганському напрямку. Опівдні бойовики випустили три снаряди калібру 152 мм з оборонних укріплень біля Луганського, що на Світлодарській дузі. З 82-мм мінометів терористи вели вогонь по захисниках Новолуганського і Лозового.

На цьому напрямку також застосовувалося і піхотне озброєння. Зокрема, захисників Кримського бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї, а опорні пункти поблизу Новолуганського - з озброєння БМП і великокаліберних кулеметів.

На Донецькому напрямку протягом дня зафіксовано єдиний ворожий обстріл - з 120-мм міномета і гранатометів - на підступах до Павлополя.

Нагадаємо, за добу окупанти на Донбасі 17 разів порушили перемир'я. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець сил АТО загинув.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram