ГоловнаСуспільствоЖиття

Жінку, яка намагалася викрасти дитину в Сумах, відправили у психіатричну лікарню

"У зв'язку з неосудністю обвинуваченої до неї застосовано заходи примусового лікування".

Жінку, яка намагалася викрасти дитину в Сумах, відправили у психіатричну лікарню
Фото: www.omsk300.ru

У Сумах жінку, яка влітку намагалася викрасти дворічного хлопчика в центрі міста, госпіталізували в психіатричну лікарню.

Про це повідомляють на сайті місцевої прокуратури.

"Жінка, яка 30 липня біля кафе «Макдональдс» намагалася викрасти малолітнього хлопчика, згідно з висновками судово-психіатричної експертизи, потерпає від психічного захворювання і на момент вчинення злочину не могла усвідомлювати значення своїх дій та керувати ними. Тому, за рішенням суду, до неї застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації в психіатричну лікарню", - йдеться в повідомленні.

Дії 30-річної мешканки Волинської області кваліфіковано за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення малолітнього).

"Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 5 років, однак у зв'язку з неосудністю обвинуваченої до неї застосовано заходи примусового лікування", - пояснив прокурор Максим Петренко.

Нагадаємо, 20 жовтня на київській Оболоні батько прийшов разом із двомісячною дитиною в садок забрати старшу дочку. Він залишив візок із дівчинкою під сходами на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожній візок без переносного кошика.

Поліція затримала 20-річну жінку, яка викрала дитину, на території лісопилки біля Вишгорода. Суд відправив її під домашній арешт.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram