ГоловнаСуспільствоПодії

У ДТП у Вінницькій області загинув військовий, водій машини втік

У момент аварії в машині, крім водія, перебували двоє пасажирів.

У ДТП у Вінницькій області загинув військовий, водій машини втік
Фото: vn.npu.gov.ua

У місті Калинівка Вінницької області вночі 20 листопада автомобіль в'їхав в електричний стовп, у результаті чого загинув військовослужбовець.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

ДТП сталася близько першої години ночі. У момент аварії в машині, крім водія, перебували двоє пасажирів, один з яких отримав не сумісні з життям ушкодження.

"20 листопада в Калинівці на вулиці Незалежності сталася аварія, в якій загинув 22-річний військовослужбовець. Водій автомобіля ВАЗ 2101, у якому їхав потерпілий, не впорався з керуванням і в'їхав у стовп. Побачивши, що товариш загинув, водій машини з місця події втік. Зараз його шукає поліція", - йдеться в повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Фото: vn.npu.gov.ua

Нагадаємо, вранці 19 листопада в Запоріжжі перекинувся автомобіль з військовослужбовцями. В результаті ДТП загинув водій автомобіля. Затиснутого пасажира рятувальникам вдалося врятувати.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram