ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві до +6 градусів

Температура повітря вночі +1...+3 градуси.

Завтра в Києві до +6 градусів

18 листопада в Києві буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +4...+6 градусів.

Про це повідомляє Гідрометцентр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, в Івано-Франківській області вночі з мокрим снігом, уночі та вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +1...+8 градусів.

У Карпатах невеликий дощ, уночі з мокрим снігом, уночі та вранці місцями туман, температура повітря вночі -3...+2 градуси, вдень +1...+6 градусів.

У Моршині невеликий дощ, температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

У Трускавці невеликий дощ, температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.

У Сваляві невеликий дощ, температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +5...+7 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вранці та вдень невеликий дощ, уночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +1...+7 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, тільки в Дніпропетровській області без опадів, уночі і вранці місцями туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+5 градусів, удень +2...+8 градусів, у Дніпропетровській області +4...+9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0 ...- 5 градусів, удень +3...+9 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ, у Херсонській і Запорізькій областях без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -1...+6 градусів, удень +6...+12 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +9...+14 градусів.

У Ялті без опадів. Температура вночі +5...+7 градусів, удень +11...+13 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram