ГоловнаСуспільствоПодії

Один поліцейський загинув, ще двох поранено через вибух міни біля Гнутового (оновлено)

Поліція кваліфікувала подію як теракт.

У середу, 15 листопада, в районі селища Гнутове (Донецька область) автомобіль поліції наїхав на протитанкову міну, закладену на дорозі Талаківка - Гнутове.

Стався вибух, у результаті якого загинув майор поліції 1981 року народження. Ще двоє поліцейських отримали поранення і були доставлені в лікарню, повідомив перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін у фейсбуці.

Фото: facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Оновлення. Поліція Донецької області кваліфікувала підрив автомобіля правоохоронців як терористичний акт за ст. 258 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції.

"Попередньо встановлено, що група поліції їхала на виклик про незаконну вирубку лісу в околицях Талаківки. В зону обслуговування цієї групи входили селища на лінії розмежування, такі як Талаківка, Гнутове, Сартана", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, декілька днів тому в Жовтих Водах автомобіль з поліцейськими обстріляли з гранатомета. Один із поліцейських отримав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани ноги. Транспортний засіб згорів наполовину.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram