ГоловнаСуспільствоПодії

У Києві начальник сервісного центру МВС влаштував смертельну ДТП (оновлено)

За словами очевидців, Найда був у стані алкогольного сп'яніння.

В Києві у понеділок ввечері на вулиці Стеценка зіткнулися "лоб у лоб" Mitsubishi та Mazda, зачепивши ще щонайменше один автомобіль. В результаті ДТП за участю начальника столичного сервісного центру МВС загинула одна людина, ще одна постраждала, повідомляє dtp.kiev.ua.

Згідно з повідомленням, за кермом Mazda перебував начальник територіального сервісного центру МВС України (раніше МРЕВ) Найда Володимир Володимирович. Очевидці ДТП повідомили, що він був у стані алкогольного сп'яніння.

Один з учасників ДТП Айдер Халілов зазначив, що водій Mazda виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Mitsubishi. А потім Mitsubishi відкинуло на його Nissan.

У поліції підтвердили факт ДТП. Причини аварії з'ясовують.

"Попередньо встановлено, що водій Mazda не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілями Mitsubishi та Nissan. В результаті аварії пасажир Mitsubishi отримав смертельні травми, а водія з тілесними ушкодженнями госпіталізували в лікарню. На місце ДТП прибули адвокати водія Mazda, тому чоловіка доставили до нарколога для встановлення стану сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, за фактом смертельної ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Винуватцеві загрожує до восьми років ув'язнення.

Оновлення. Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що винуватець смертельної ДТП в Києві "буде відповідати за всією суворістю закону".

"Щодо смертельної ДТП за участю працівника Сервісного центру, яка відбулася сьогодні ввечері на перетині вулиць Туполєва та Стеценка. Позиція МВС, керівника Сервісних центрів МВС Владислава Криклія і співробітників Нацполіції чітка та безкомпромісна - буде відповідати за всією суворістю закону! Враховуючи, що за попередніми даними, винуватець був п'яний, якщо це буде підтверджено офіційно, він повинен сидіти у в'язниці. Крапка" - написав він у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram