ГоловнаСуспільствоЖиття

Невідомий повідомив про замінування "наметового містечка" на Майдані

У поліції заявили, що на Майдані наметів немає і перевіряють станції метрополітену.

Невідомий повідомив про замінування "наметового містечка" на Майдані
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Невідомий повідомив про замінування Святошинсько-Броварської ("червоної") лінії Київського метрополітену, а також "наметового містечка" на Майдані Незалежності.

Про це повідомляється на сайті столичної поліції.

"Невідомий чоловік подзвонив і сказав про замінування станції метро "Палац спорту", всієї Святошинсько-Броварської лінії та наметового містечка на Майдані Незалежності", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці евакуювали з метро близько 400 осіб. Перевірка йде на всіх станціях, але вони не закриті для пасажирів.

"Повідомлення про всю лінію, зараз перевіряють усе... Вже перевірили станцію "Палац спорту" і відкрили для людей. Зараз перевіряють станцію "Хрещатик". Інші станції на лінії перевіряють своїми силами... Їх не перекривають", - розповіли в прес-службі поліції "Українським новинам".

На уточнювальне запитання щодо інформації про замінування "наметового містечка", у прес-службі зазначили, що невідомий саме так сформулював своє повідомлення.

"Таке прийшло повідомлення. Але там (на Майдані Незалежності), наскільки нам відомо, наметів немає. Тому зараз перевіряють станції метро", - повідомили в поліції.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Повідомлення зареєстровані, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram