ГоловнаСуспільствоЖиття

Хостел Києва - відмінний і недорогий варіант житла з комфортними умовами!

На хостели української столиці величезний попит серед мандрівної молоді й осіб у відрядженні. Також у них воліють зупинятися сімейні пари з дітьми.

Хостели Києва, ознайомитися з якими можна на сайті cheaphotels.kiev.ua, - це невеликі готелі. У них передбачено і відокремлені готельні номери, і спільні кімнати. У типових недорогих хостелах Києва санвузол, як правило, розташовано в коридорі, а ліжка є двоярусними.

Під час вибору хостелу дуже важливо звернути увагу на низку чинників:

  • місцезнаходження і репутацію;
  • вартість проживання і ступінь комфортності;
  • зручність транспортної розв'язки.

Київ славиться своїми архітектурними, культурними й історичними об'єктами - Києво-Печерською лаврою і Софійським собором, Золотими Воротами і площею Незалежності, численними пам'ятниками - Батьківщині-матері, засновникам Києва, князю Володимиру Великому, які, безумовно, варто побачити гостю столиці!

Якому хостелу віддати перевагу?

Найдешевші хостели Києва розташовані на околицях. Вони віддалені від «серця» міста і його пам'яток на значні відстані. Особливою популярністю серед туристів користуються хостели в центрі Києва. Серед них слід виділити «Оливку» - хостел, який розташовано в старовинному будинку, і молодіжний креативний хостел під назвою Good Dreams.

Відмінними варіантами для мандрівників стануть київські хостели ZigZag і Ballet, Muzeyny і Hostel-Home. Докладно про туристичні місця столиці і варіанти розміщення в Києві описано на сайті cheaphotels.kiev.ua.

У Києві функціонує велика кількість хостелів, наближених до готелів. У них двадцять чотири години на добу працює стійка реєстрації, є затишна лобі-зона, вітальня з телевізором, а у вартість проживання найчастіше включено сніданок. Також у столиці можна знайти комфортабельні бутик-хостели з кухнею і пральнею, доступом до Wi-Fi.

Хостел Києва - відмінний варіант для людей з обмеженим бюджетом! Крім того, перебування в ньому - це чудова можливість розширити своє коло знайомств і обмінятися інформацією з цікавими людьми! Цей вид житла є не тільки дешевим і комфортним, а й по-домашньому затишним і зовсім безпечним!

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram