ГоловнаСуспільствоЖиття

У селі під Одесою квадрокоптер з іконою використовували для боротьби з криміналом

Ініціатором "хресного польоту" виступила місцевий підприємець. 

У селі Прилиманське Овідіопольського району Одеської області вирішили використовувати квадрокоптер з іконою Казанської Божої Матері для поліпшення криміногенної обстановки в населеному пункті.

Як повідомляє Думська, "хресний політ" по периметру села відбувся вранці 5 листопада. Його ініціатором виступила місцевий підприємець.

"Я щодня молюся, щоб на наше село зійшла благодать. Останнього року в нас що не місяць, так когось пограбують або поб'ють. Поліція не діє. Ось я і зважилася на такий крок", - розповіла вона.

За словами директора компанії аерозйомки GoProkat В'ячеслава Грубого, який допоміг здійснити обряд, таких замовлень у нього ще не було.

"Просили, щоб обручки з неба спускалися. Туристичні путівки клієнтам повітрям привозив. Навіть із портретом кандидата перед виборами літав. А тут - ціле село облетіти з іконою. Це і складно і відповідально", - зазначив він. 

Через близьке розташування села до оптового ринку "Сьомий кілометр" більшість населення в Прилиманському працює на цьому ринку.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram