ГоловнаСуспільствоВійна

Трьох військових поранено за добу на Донбасі

Ворог активізувався уздовж всієї лінії фронту.

Трьох військових поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні угруповання 29 разів порушили перемир'я на Донбасі. В результаті бойових дій троє військових отримали поранення.

Вчора ворог активізував вогневі провокації фактично уздовж всієї лінії розмежування, повідомляє штаб АТО.

Так, найбільш гаряче було на Донецькому напрямку. З 18:00 і до півночі бойовики били з гранатометів і кулеметів по захисниках Авдіївки. Українські воїни жорстко відповідали противнику. В результаті цього протистояння близько 19:00 отримав поранення один наш військовослужбовець.

Також під вогонь піхотного озброєння окупантів ввечері потрапили опорні пункти біля Пісків, Зайцевого, шахти Бутівка і двічі біля Луганського. У районі Троїцького ворог застосовував міномети калібру 120 міліметрів.

На Луганському напрямку неподалік Новоолександрівки внаслідок обстрілу бойовиків з великокаліберного кулемета отримав поранення ще один військовослужбовець сил АТО.

Крім того, з мінометів калібру 82 міліметри окупанти били на підступах до Трьохізбенки, весь спектр піхотного озброєння застосовували біля Станиці Луганської, Новозванівки, Валуйського.

На Приморському напрямку ввечері під вогнем проросійських найманців опинились українські укріплення в околицях Талаківки і Тарамчука.

Нагадаємо, вчора штаб АТО повідомляв, що ще одного військового поранено зі стрілецької зброї біля Кам'янки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram