ГоловнаСуспільствоПодії

У Кривому Розі водій маршрутки назвав посвідчення ветерана АТО "фігньою"

Водія відсторонили від роботи на тиждень.

У Кривому Розі водій маршрутки назвав посвідчення ветерана АТО "фігньою"
Архив
Фото: Надано Володимиром Карплюком

У Кривому Розі Дніпропетровської області в маршрутці стався конфлікт через посвідчення учасника бойових дій. Це сталося, коли захисник Донецького аеропорту Володимир Янович хотів скористатися правом на пільговий проїзд у громадському транспорті, передає 5 канал.

"Дістаю і показую водієві своє посвідчення учасника бойових дій. Ну, водій сказав щось типу "заберіть фігню", - розповів боєць.

Янович образився на водія і вийшов з маршрутки. Відео сварки виклав в інтернет. Інформація миттєво поширилася мережами й обурила городян.

Ветерани АТО кажуть, що втомилися терпіти образи від перевізників.

"Такі люди, нелюди, вони повинні бути покарані. Тому що сказати учаснику бойових дії, заслуженому ветерану, який повернувся додому з війни живим... Сказати такі речі - це просто принизливо!" - обурюється голова координаційного центру допомоги бійцям АТО Кривого Рогу Вікторія Самойленко.

Водій маршрутки Андрій Клочков запевняє, що щиро розкаюється у своїй поведінці. Свій вчинок називає ганебним, але виправдовує його втомою.

Представники компанії-перевізника вважають таку поведінку водія неприйнятною. Однак звільняти його через скандальний вчинок не планують. Поки що водія відсторонили від роботи на тиждень. Власник маршрутки говорить, що хоче, щоб цей скандал став уроком для інших перевізників.

Нагадаємо, в червні в Києві водій маршрутки напав з ножем на ветерана АТО. Боєць заступився за пенсіонера, якого не хотіли провозити безкоштовно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram