ГоловнаСуспільствоВійна

Один військовий загинув, п'ятьох поранено за добу на Донбасі

Троє бійців отримали поранення біля Широкиного.

Один військовий загинув, п'ятьох поранено за добу на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування на Донбасі 17 разів порушили режим тиші. У результаті бойових дій один український військовий загинув, ще п'ятеро отримали поранення.

Сили АТО 13 разів відкривали вогонь у відповідь, повідомляє штаб операції.

Увечері окупанти майже дві години стріляли зі 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 міліметрів, гранатометів і кулеметів по захисниках Широкиного. В результаті бойового протистояння отримали поранення троє українських військовослужбовців.

На Луганському напрямку російсько-окупаційні угруповання вночі випустили 5 мін калібру 120 міліметрів неподалік Оріхового.

На Донецькому напрямку під ворожим вогнем з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були позиції української армії на підступах до Авдіївки, Луганського та Зайцевого.

Нагадаємо, у вівторок у результаті обстрілу опорного пункту сил АТО біля Опитного загинув контрактник 57-ї бригади ЗСУ, грузинський доброволець Георгій Саларідзе з позивним "Гюрза-2", ще одного військового поранили. Також поранення отримав боєць ЗСУ біля Кам'янки, повідомляв штаб АТО у вечірньому зведенні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram