ГоловнаСуспільствоПодії

Квартирант убив і обезголовив господаря квартири в Києві

Убивцею виявився рецидивіст.

Квартирант убив і обезголовив господаря квартири в Києві

Поліція Києва затримала чоловіка за підозрою в убивстві. Тіло без голови знайшли наприкінці вересня в каналізаційному колекторі на вулиці Галаганівській у Святошинському районі.

Експертиза встановила, що смерть настала за кілька днів до цього, а голову відтяли вже мертвому чоловікові, сказано в повідомленні поліції.

Поліцейські встановили особу потерпілого. Ним виявився непрацюючий 61-річний місцевий житель. Потім правоохоронці вийшли на чоловіка, підозрюваного у скоєнні вбивства.

Ця людина - квартирант загиблого киянина, вони проживали разом. Після затримання чоловік розповів, що в день убивства випивав із господарем у квартирі, посварився з ним і вдарив його по голові. Потім пішов з дому, а коли повернувся, господар квартири вже був мертвим. Щоб приховати свою причетність до смерті киянина, чоловік відрізав мертвому голову і викинув у смітник разом зі знаряддям злочину, а тіло вночі відтягнув у каналізаційний колодязь.

Затриманий, починаючи з 1994 року, провів у місцях позбавлення волі понад 20 років. За ґрати він потрапив за грабежі, розбійні напади та заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого. Зараз йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram