ГоловнаСуспільствоЖиття

На пішохідному мосту в Києві встановили нове різнобарвне покриття

Залишилося нанести розмітку.

У Києві завершилися ремонтні роботи на пішохідному мосту, який сполучає правий берег столиці та Труханів острів. Вартість робіт склала 17 млн гривень.

Про це повідомила прес-служба мера Віталія Кличка у Фейсбуці.

"Кілька років тому тут робили ремонт. Однак він був зроблений неякісно. Зараз ми бачимо абсолютно оновлений міст", - сказав мер під час інспекції завершення ремонтних робіт.

На мосту завдовжки 0,43 км покладено покриття пішохідної частини з фігурними елементами мощення; встановлено асфальтобетонне покриття; нові чавунні секції перильного огородження; пофарбовано перильні огорожі, стовпи освітлення, підвіски, ланцюги на мосту.

Також встановлено перепони на підходах до мосту і з боку проїзду, які не заважатимуть пересуванню перехожих, але блокуватимуть рух автомобілів. Також встановлено підземні контейнери для збору сміття.

Залишилося завершити роботи з нанесення 130 метрів розмітки.

Нагадаємо, влітку КМДА представила план розвитку прибережних територій у центрі Києва. Він передбачає, зокрема, установлення найбільшого в Україні прапора біля "Батьківщини-матері". Також заплановано побудувати канатну дорогу від Арки Дружби народів до Труханового острова, оглядову вежу в Маріїнському парку, пішохідний міст від Арки Дружби народів до Володимирської гірки, підземний паркінг у районі Пішохідного мосту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram