ГоловнаСуспільствоПодії

У Чорноморську грабіжники протаранили двері ювелірного магазину і викрали прикрас на 2 млн гривень

П'ятеро людей в масках винесли два сейфи з ювелірними прикрасами.

У Чорноморську грабіжники протаранили двері ювелірного магазину і викрали прикрас на 2 млн гривень
Архивное фото
Фото: kyiv.npu.gov.ua

У Чорноморську грабіжники на автомобілі протаранили двері ювелірного магазину і винесли звідти два сейфи з прикрасами на 2 млн гривень.

Про це повідомляється на сайті поліції Одеської області.

Як розповів начальник Чорноморського відділення поліції Сергій Ляшенко, що пограбування сталося близько о пів на третю ранку. Він вважає, що злочин сплановано заздалегідь, а дії грабіжників - професійно відпрацьовані.

"Невідомі люди - п'ять чоловік - в чорному одязі і з масками на обличчях під'їхали до магазину на іномарці чорного кольору з невстановленими номерними знаками. Передньою частиною цієї ж машини в'їхали в скляні двері супермаркету, пошкодили їх і таким чином проникли всередину приміщення. Без вагань вони попрямували до ювелірного відділу та, вирвавши сейфи від підлоги, винесли їх за допомогою покривал, повантажили в машину і зникли в невідомому напрямку. Все це вони виконали протягом хвилини. Так можуть працювати тільки професійні грабіжники", - розповів Ляшенко.

Він також зазначив, що на цей час справа кваліфікується за ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу (крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою). Ця стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, голова МВС Арсен Аваков повідомив про зниження числа крадіжок і грабежів та зростання їх розкриття.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram