ГоловнаСуспільствоПодії

В Очакові двоє п'яних військових влаштували стрілянину біля бару

Поліція встановлює всі обставини конфлікту.

В Очакові двоє п'яних військових влаштували стрілянину біля бару
Фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

У місті Очаків Миколаївської області між двома військовослужбовцями, які відпочивали в барі, стався конфлікт зі стріляниною. У результаті одного з них госпіталізовано.

Про це повідомила прес-служба обласної поліції у Фейсбуці.

"21 жовтня нетверезі чоловіки після відпочинку в одному з місцевих барів почали сваритися на вулиці. Конфлікт закінчився стріляниною. Непроникаюче вогнепальне поранення отримав 27-річний військовий, якого ушпиталили. Виявилося, що стрілець - теж військовослужбовець, тільки з іншої військової частини. Того дня він відпочивав з дівчиною в барі, а за сусіднім столиком перебував потерпілий з другом. Коли заклад зачинився, а відвідувачі почали розходитися, між компаніями виник словесний конфлікт уже на вулиці", - йдеться в повідомленні.

За словами 23-річного військовослужбовця, жителя Одеської області, він спочатку вистрілив у повітря, а потім - в опонента, "щоб не наражати на небезпеку себе та подругу, адже сили були нерівні". Потерпілий, у свою чергу, запевняє, що ініціатором сварки спочатку був не він.

Зараз поліція встановлює всі обставини конфлікту і перевіряє версії злочину.

У військового поліцейські вилучили травматичну зброю Schmeisser, а з місця події - три гільзи калібру 9 мм.

Фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

Фото: facebook.com/UA.National.Police.Nikolaev

Відкрито кримінальну справу за ч.1 с.125 КК (умисне легке тілесне ушкодження). Санкція статті - штраф у розмірі до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, до 200 годин громадських робіт або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, влітку в Миколаєві затримали трьох військовослужбовців, які побили і пограбували перехожого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram