ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція показала відеозапис затримання викрадачки дитини

Її знайшли на території лісопильні біля Вишгорода.

Національна поліція виклала на своєму Youtube-каналі відеозапис затримання жінки, яка 20 жовтня викрала дитину в Києві.

Її знайшли на території лісопильні біля Вишгорода. Дитина перебувала разом з нею в побутівці.

Тим часом паблік "Київ Оперативний" опублікував відео допиту дівчини. Вона розповіла, що відразу після викрадення двомісячної дівчинки вона сіла в маршрутку і поїхала до Вишгорода, де проживає. На питання, що вони робили з дитиною протягом ночі, вона запевнила, що нічого, тільки гралися і годували.

Продукти харчування й памперси подружня пара купувала в аптеці в Вишгороді. Крім цього, за її словами, дівчина нібито почула від справжнього батька, що він має намір віддати дитину в дитячий будинок. Тому вона вирішила забрати її, а потім нібито планувала принести в поліцію і пояснити ситуацію.

Нагадаємо, що 20 жовтня на київській Оболоні батько прийшов разом з двомісячною дитиною в садок забрати старшу дочку. Він залишив коляску з дівчинкою під сходами на першому поверсі будівлі, а сам пішов у групу. Коли ж через кілька хвилин повернувся, виявив порожню коляску без переносного кошика.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції за цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram