ГоловнаСуспільствоПодії

Жертвами ДТП у Харкові стали вдова і дочка загиблого бійця АТО

Він отримав смертельне поранення в липні 2014 року і помер через три тижні в госпіталі.

Алла і Анастасія Сокол, які загинули в ДТП у Харкові, виявилися вдовою і пасербицею загиблого на Донбасі Володимира Янчука.

Фото: facebook.com/viktor.bob

Про це повідомив у фейсбуці суддя Олександр Мамалуй, який відслужив в АТО

Військовослужбовця 93-ї окремої механізованої бригади Володимира Янчука призвано із запасу Харківським обласним військкоматом навесні 2014 року. З червня проходив службу в зоні АТО. 12 липня під час бою біля Карлівки чоловік отримав важке поранення і його доставили в Головний військовий клінічний госпіталь. 1 серпня на лікарняному ліжку військовослужбовець помер. Нагороджений орденом "За мужність" III ступеня (посмертно).

Фото: Alexandr Mamaluy / Facebook

"Володька промучився три тижні. Осколок міни через стегно пройшов у живіт, вийшов, відбився від внутрішньої поверхні плити броніка, пішов назад у живіт і все там перемолотив. З абсолютно смертельним пораненням він прожив ще три тижні. Його дружина загинула миттєво. Її вбив удар Lexus на Сумській. Її і дочку Настю. Обох. Враз", - написав Мамалуй.

Нагадаємо, увечері 18 жовтня в Харкові на перетині вулиці Сумської і провулка Мечникова автомобіль Lexus RX350 зіткнувся з Volkswagen Touareg, вилетів на тротуар і збив пішоходів. В результаті загинули п'ятеро людей, ще шестеро госпіталізовані.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram