ГоловнаСуспільствоВійна

Доба в АТО пройшла без втрат

Бойовики активно застосовували міномети.

У п'ятницю, 20 жовтня, незаконні збройні формування на Донбасі 24 рази відкривали вогонь по українських військових. Втрат в рядах Збройних силах не було.

Про це йдеться в вечірньому зведенні штабу АТО.

"У кінці минулої доби в районі проведення АТО противник продовжив обстрілювати українські позиції. Однак якщо вдень найгарячіше всього було на донецькому напрямку, то після 18.00 активність ворога змістилася на маріупольський і луганський напрямок", - розповів спікер АТО Анатолій Стельмах.

На луганському напрямку ввечері бойовики відкривали вогонь з мінометів калібрів 120 і 82-мм і автоматичних гранатометів на підступах до Новоолександрівки. Також під вогонь 120-мм міномета потрапив опорний пункт ЗСУ недалеко від Катеринівки. З протитанкових гранатометів НВФ били в околицях Попасної.

На маріупольському напрямі бойовики двічі обстрілювали з 120-мм мінометів і різних видів гранатометів околицю Павлопілля. Крім того, озброєння БМП НВФ застосовували біля Новотроїцького, а автоматичні гранатомети - в районі Водяного.

На донецькому напрямку ввечері бойовики тричі били з піхотного озброєння по українських позиціях неподалік Зайцевого. Крім того факти використання великокаліберного кулемета зафіксовані поблизу Мар'їнки.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram