ГоловнаСуспільствоВійна

За добу втрат серед сил АТО немає, - штаб

Бойовики 15 разів порушили режим тиші на Донбасі.

За добу втрат серед сил АТО немає, - штаб
Фото: Макс Левин

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили режим тиші на Донбасі. Українські військові 9 разів відкривали вогонь у відповідь з піхотного озброєння. У результаті бойових дій втрат серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

"У цілому російсько-окупаційні угруповання зменшили кількість обстрілів, проте й надалі основна активність ворога фіксується на Донецькому напрямку", - наголошено в повідомленні.

Увечері бойовики двічі протягом декількох годин били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по укріпленнях українських військ поблизу Шахти Бутівка. З 19:00 і майже до півночі терористи з різних видів гранатометів і кулеметів обстрілювали захисників Авдіївки. З цього ж озброєння також вели вогонь у районі Верхньоторецького.

На Приморському напрямку бойовики двічі застосовували автоматичні і протитанкові гранатомети на підступах до Водяного. Також під ворожим вогнем з великокаліберних кулеметів опинилися захисники Гнутового.

На Луганському напрямку було зафіксовано лише один обстріл - близько 20:00 з гранатомета і стрілецької зброї терористи били по опорних пунктах української армії біля Щастя.

Нагадаємо, протягом четверга бойовики п'ять разів порушили режим припинення вогню.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram