ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція підозрює у вбивстві екс-директора "Укрспирту" захисників навколишнього середовища

Слідству надано доступ до реєстраційного об'єднання "Всеукраїнської асоціації захисту навколишнього середовища".

Поліція підозрює у вбивстві екс-директора "Укрспирту" захисників навколишнього середовища
Фото: radio.vesti.ru

Поліція підозрює членів організації "Всеукраїнська асоціація захисту навколишнього середовища" у вбивстві колишнього в.о. директора підприємства "Укрспирт" Віктора Панкова.

Про це йдеться в матеріалах суду.

Відзначається, що Нацполіція допускає причетність членів цій організації до низки злочинів, в тому числі вбивства Панкова.

"Зараз є підстави вважати, що особи, які офіційно числяться в громадській організації "Всеукраїнська асоціація захисту навколишнього середовища", можуть бути причетні до скоєння кримінальних злочинів, крім цього, використовували громадське об'єднання "Всеукраїнська асоціація захисту навколишнього середовища" в особистих цілях, які були пов'язані з вчиненням кримінальних злочинів", - йдеться в клопотанні слідства.

У зв'язку з цим суд надав слідству доступ до оригіналів реєстраційної справи "Всеукраїнської асоціації захисту навколишнього середовища".

Нагадаємо, 30 травня в Дарницькому районі Києва невідомий застрелив колишнього в.о. директора ДП "Укрспирт" Віктора Панкова, радника чинного директора держпідприємства.

Зловмисник з автомобіля "Ауді" червоного кольору зробив кілька пострілів у Панкова і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. По гарячих слідах вбивцю затримати не вдалося, але пізніше в поліції заявили, що встановили підозрюваного у вбивстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram