ГоловнаСуспільствоПодії

Власник СТО в Одеській області посадив працівника-крадія на ланцюг

Чоловік "кидав" клієнтів станції на гроші.

Власник СТО в Одеській області посадив працівника-крадія на ланцюг
Фото: Полиция Одесской области

Поліція Одеської області затримала власника станції техобслуговування, який разом з товаришем посадив зварювальника-крадія на ланцюг.

Про це повідомила прес-служба поліції.

Власник СТО розповів, що 31-річний співробітник "кинув" багатьох його клієнтів. "Узяв гроші - роботи не виконав, крав... Люди приїхали, з мене гроші вимагали, я був навіть битий за це. Мене завантажили, побили, взяли 3 тисячі доларів", - повідомив він поліцейським.

Три місяці тому цей співробітник пішов зі СТО, і власник тільки зараз знайшов його.

"Мені сказали, що він біля бару сидить, каву п'є. Я під'їхав, сказав сісти в машину, він добровільно сів. Я приїхав у гараж, привіз його", - розповів затриманий.

За його словами, він хотів на ранок покликати всіх, кого надурив цей чоловік, і разом вирішити, що з ним робити. Тому і було прийнято рішення вдягнути на нього нашийник з ланцюгом.

"Оскільки в гаражі багато інструментів, він міг просто взяти і втекти з гаража. А мені хотілося, щоб він до ранку дожив, щоб з ним нічого не сталося... Дав йому горня чаю, залишив йому цигарок, дав йому пожерти. Він ще попросив келих пива - дали йому келих пива навіть. Попив пива разом з нами", - розповів затриманий.

У поліцію звернулася цивільна дружина зварювальника.

За цим фактом Овідіопольським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу - незаконне позбавлення волі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram